Astrak er hurtigt vokset til at blive en markedsleder inden for leverancen af kvalitetsdele og GET-produkter til entreprenørmaskiner.

Vores teknisk uddannede og erfarne salgspersonale er tilgængelige til at diskutere, rådgive og hjælpe dig med at levere de rigtige produkter til dine behov.

Vores løbende forpligtelse til forskning og udvikling sikrer, at Astrak forbliver et skridt foran med hensyn til produktværdi og tilgængeligt udvalg. Og når det kommer til kvalitet:

IS09001 – Kvalitetssikrede komponenter

Astrak svigter ikke. Med alle produkter, der er fremstillet i IS09001 godkendte produktionsfaciliteter med strenge kvalitets kontrolprocedurer, kan du være sikker på, at vores dele udmærker sig under de mest krævende miljøer.

Et fint afstemt lagerstyringsprogram kombineret med et meget organiseret lager- og logistiksystem giver Astrak mulighed for at have de dele, du har brug for, når du har brug for dem, hvilket minimerer maskinernes nedetid.

Vores Investering

Astrak udvikler konstant sit team gennem træning og personlige udviklingsprogrammer og erkender fuldt ud, at det er vores mest værdifulde aktiv.

Vores team forbedrer og øger konstant vores produktsortiment for at give vores kunder endnu flere valg og større sikkerhed; vi forbedrer løbende vores faciliteter og processer for at holde trit med vores forventninger om vækst og til sidst forbedrer og opgraderer vi konstant vores IT- og kommunikationssystemer for at sikre, at vi

Astrak Europe A/S
Enquiry Form