Hvem er Astrak?

Astrak er vokset hurtigt de seneste par år og er en af markedets førende inden for levering af kvalitetsmæssige undervognsdele og GET-produkter til jordarbejdeudstyr.  Vores teknisk uddannede og erfarne salgspersonale står klar til at diskutere, vejlede og hjælpe dig, så du får de rigtige produkter til dine behov.

Vores løbende engagement i forskning og udvikling sikrer, at Astrak altid er et skridt foran i produktværdi og tilgængeligt sortiment. Og når det gælder kvalitet, lader Astrak dig ikke i stikken. Alle produkter er fremstillet på IS09001-godkendte produktionsanlæg og gennemgår strenge kvalitetskontrolprocedurer, så du kan være forvisset om, at vore dele vil udmærke sig i de mest krævende miljøer.

Et avanceret lagerstyringsprogram sammen med et yderst organiseret lagerførings- og logistiksystem gør, at Astrak har de dele, du skal bruge, klar, når du skal bruge dem, så maskinens nedetid minimeres.

Virksomhedsvision

"Vores vision er simpel, og det er at være den bedste leverandør af undervognsdele i Europa"

Virksomhedsmission

"Vores mission er at øge vore kunders lønsomhed ved at tilbyde kvalitetsprodukter, der giver værdi for pengene med den hurtigste leveringstid. Vi vil fokusere på at maksimere maskinens oppetid, og i hver transaktion drives vi af vores ekstraordinære kundeservice frem for vores egen lønsomhed."

Vores værdier

Som organisation vil vi:
  • Være ærlige og oprigtige i alle vores forretningsgøremål
  • Søge at overgå kundernes forventninger i hver transaktion
  • Fokusere på total kundetilfredshed
  • Stræbe efter forbedring hver dag
  • Arbejde hårdt, arbejde intelligent og arbejde effektivt
  • Betydningsfuldt bidrage til velgørenhedsprojekter