Astrak Group Ltd er forpligtet til beskyttelse af dine personlige data og overholdelse af den generelle databeskyttelsesforordning (DSGVO). Denne politik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger, gemmer og videregiver dine personlige oplysninger. Astrak Group Ltd består af en EU-dækkende gruppe af datterselskaber.

Astrak Group Ltd er den primære datakontroller for personoplysninger, der behandles under denne politik. Det kommercielle registernummer for Astrak Group Ltd er SC468615 og dets hjemsted er Wheatfield Road, Dunnikier Business Park, Kirkcaldy, KY1 3PD, Skotland.

Denne politik gælder for alle personlige identificerbare oplysninger, du leverer via Astrak-webstedet (www.astrakgroup.co.uk) eller Astrak Group Ltd eller et af dets datterselskaber.

Det er vigtigt, at du læser denne fortrolighedspolitik sammen med enhver anden fortrolighedspolitik ved bestemte lejligheder, når du indsamler eller behandler personlige oplysninger om dig, så du ved, hvordan og hvorfor vi bruger dine personlige oplysninger (for eksempel en privatlivspolitik for ansøgere). Denne politik supplerer disse andre direktiver og forsøger ikke at opveje dem.
Hvorfor samler vi personlige oplysninger om dig?

Astrak indsamler personligt identificerbare oplysninger om dig for at informere dig om Astraks produkter eller tjenester, for at give dig dem, for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om dem, og for at forbedre og udvikle dem til fremtidig forretningsbrug.
Hvilke personlige data indsamler vi?

Astrak indsamler følgende typer personlige oplysninger om dig:

For- og efternavn
E-mail-adresse
Telefonnummer
Firma navn
Adresse
Detaljer om dine produkter, som du er interesseret i
Maskiner
Kreditkortoplysninger ved betaling

Hvordan modtager vi personlige oplysninger om dig?

Hvis du kontakter os direkte eller besøger webstedet (www.astrakgroup.co.uk) for at anmode om en e-brochure eller et tilbud på et produkt eller en tjeneste eller for at foretage en generel undersøgelse.
Når du giver os personlige oplysninger til at gennemføre en transaktion, bekræfte dit kreditkort, afgive en ordre, acceptere en levering eller returnere et køb, accepterer vi implicit din indsamling af dine oplysninger og bruger kun af den specifikke grund giver.
Hvis vi mener, at vores forretningsprodukter eller -tjenester vil være af interesse for din virksomhed, vil vi altid ringe til dig direkte først for at få dit udtrykkelige samtykke, at sende dig materiale eller information eller for at give dig en chance for at sige nej.

Vores forretning er B2B, og vi køber ikke eksterne lister af nogen art.
Hvordan bruger vi personlige oplysninger om dig?

Astrak bruger disse personlige oplysninger om dig,

At identificere, hvem du er, når du kontakter os
For at give dig de produkter eller tjenester, du har anmodet om, og for at forstå, hvilke produkter du muligvis er interesseret i
For at kontakte dig vedrørende dine produkter og besvare tekniske spørgsmål eller generelle forespørgsler, afklare garantikrav eller give produktsikkerhedsrelaterede oplysninger
At forbedre produkter eller tjenester og gennemføre kundeundersøgelser
For at løse klager eller problemer, du måtte have med et produkt eller en tjeneste
At sende dig markedsføringsoplysninger om produkter eller tjenester eller tilbud
At invitere dig til begivenheder, hvor du måtte være interesseret

Hvordan kontakter vi dig?

Astrak Group Ltd og dets eksterne tjenesteudbydere (f.eks. Marketingbureauer) kan kontakte dig pr. Post, telefon, e-mail og / eller SMS, medmindre du har forbudt os eller har registreret dig i telefon- eller postpræferenceservicen.
Hvem deler vi disse personlige oplysninger med?

Astrak kan videregive dine personlige oplysninger, hvis det kræves i henhold til loven, og vil videregive dine personlige oplysninger:

Vores tjenesteudbydere, der leverer tjenester på vores vegne, f.eks. B. kurerer eller marketingbureauer.

Hvor gemmer vi dine data?

Alle personlige oplysninger, vi har om dig, gemmes på sikre servere, der drives af Astrak Group eller dets eksterne tjenesteudbydere. Disse eksterne tjenesteudbydere har adgang til de personlige oplysninger, de har brug for for at udføre deres opgaver, men bruger dem muligvis ikke til andre formål. Astrak sikrer, at disse eksterne tjenesteudbydere kun bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores.

Astrak Europe A/S
Enquiry Form