Vi har lyttet og vi har leveret… DuraTrack konverteringssæt.

Tørre led kan være et problem for nogle maskiner der kører med Cat® SystemOne og Komatsu® PLUS undervogne.

Disse originale systemer er dyre i forhold til Astrak’s DuraTrack SALT undervogne, som har vist sig at fungere bedre i en bredere vifte af applikationer.

Komplicerede roterende bøsningssystemer er hævdet for at øge levetiden og reducere maskinens nedetid med lavere reparations- og vedligeholdelsesomkostninger.

For mange har virkeligheden vist sig at være det stik modsatte. Især i hårdt krævende miljøer, hvor disse systemer ikke leverer som lovet. Store reparationsregninger og dyr nedetid er desværre alt for almindeligt under disse forhold.

Med det i tankerne, designede og konstruerede Astrak et unik undervognskonverteringssæt, der returnerer disse bulldozere til branchens standard SALT-konfiguration.

Cat® SystemOne™ / Komatsu® PLUS™ Konverteringssæt
Klik på forsiden for at downloade en brochure.

Introduktion til Astrak’s konverteringssæt.

En relativt enkel proces, der er garanteret for at øge omkostningseffektiviteten af maskinen i løbet af dens levetid gennem reducerede reparationsomkostninger, med den ekstra fordel og ro i sindet, der følger med det afprøvede og testet SALT-system, der har bevist sig være pålidelig under ALLE forhold.

Efter allerede at have udført adskillige konverteringer for mange glade kunder kan du være sikker på, at du er i sikre hænder og godt på vej til at spare penge, og give din dozer nyt liv. Det giver fuldstændig ro i sindet. Garanteret!

Det er dit valg

Astrak vil med glæde levere alle de dele du har brug for sammen med trin for trin instruktioner, hvis du foretrækker at udføre konverteringen selv. Eller du kan læne dig tilbage og lade os gøre alt arbejde, vel vidende at det bliver udført til den højest mulige standard, bakket op af en omfattende garanti.

Ring til os, og tal med en af vores eksperter, som vil gennemgå begge muligheder og finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig!

KONVERTERINGSSÆT TIL DOZERE
Nye kædestyr (til Cat modeller) er inkluderet, som i sig selv er en potentiel enorm besparelse

Brancheførende Garanti

Alle Duratrack undervognsdele kommer med en omfattende 3 års, 3000 timers garanti, hvilket understreger vores tillid i reservedelene til at imødekomme eller overgå ydeevnen af andre fabrikanters undervogne, og vi tilbyder også 12 måneders garanti på arbejdskraft når vi monterer konverteringssættet for jer.

Astrak Europe A/S
Enquiry Form