Vi har et begrænset tilbud for kunder, som ønsker at købe Kædestyr.

Vi giver en GRATIS Astrak hue med i købet for hver en Track Guide købt i marts 2020.*

Astraks Track Guides er designet til at hjælpe med, at forhindre afsporing og skade til din maskines undervogn ved, at guide båndets led igennem underrullernes flanger.

Kædestyr

Lavet fra særligt udvalgt højkvalitetsstål, assisterer vores Track Guides (sommetider kaldet Track Guards) i at holde båndet korrekt justeret under brug, forhindre sporled i at løsne sig fra underruller og de giver også god beskyttelse mod snavs og vragrester, som kan føre til tidlig slitage af delene.

Astrak lagerfører en bred vifte af heavy-duty Track Guides / Track Guards til de mest populære mærker og modeller af 13T – 35T gravemaskiner.

Slitage

Som med alle komponenter på en maskine er Track Guides udsatte for slitage, og vi opfordrer vores kunder til, at inkludere dem i deres sædvanlige maskine inspektioner for at sikre, at deres undervogne præsterer deres bedste. En Track Guide, som er slidt eller skadet, kan forårsage skade på maskinens ruller eller sporkæder, og skal skiftes så hurtigt som muligt.

Næste dags levering

Takket være Astraks meget effektive logistiknetværk, kan virksomheden i de fleste tilfælde sikre levering på stedet næste dag i hele Danmark.

Landsdækkende monteringstjeneste

Astrak kan arrangere et team af professionelle montører, som bringer dine maskiner til live igen, midt i et travlt byggeprojekt. Vi har også et moderne og veludstyret værksted beliggende ved siden af ​​vores hovedkontor i Kirkcaldy, som arbejder hårdt hver dag for, at minimere maskinens nedetid for vores kunder.

Kaedestyr-tilbud
Kædestyr - Astrak
Kædestyr - Astrak

* Kunder har ret til en hue pr. bestilt Track Guide. Huerne sendes separat efter afslutningen af ​​hvert salg. Der kan gå op til 10 arbejdsdage får levering af huerne. Tilbuddet gælder kun for danske kunder og slutter den 31. marts 2020

Astrak Europe A/S
Enquiry Form