GUMMIPADS – DuraLine Plus

Astrak har leveret kvalitetsgummipads til maskiner på stålbælter i næsten 10 år. I denne periode har vi leveret mere end én million gummipads, til et bredt sortiment af maskiner i mange forskellige arbejdsopgaver. Efterhånden som markedet er blevet mere konkurrencebetonet, og fokus på omkostningerne er blevet større, er kvaliteten ligeledes blevet forringet. Dette skyldes at mere og mere genbrugsgummi samt fylde stoffer er blevet mere almindeligt at bruge i standard gummipads.

For nogle arbejdsopgaver er denne kvalitetsforringelse acceptabel ud fra devisen værdi-for-pengene, men vores seneste erfaringer viser, at mange operatører gerne vil tilbage mod kvalitetsprodukter, der tilbyder samme holdbarhed og brugsoplevelse, identisk med OEM kvalitetsgummipads. Hos Astrak er vi drevet af denne efterspørgsel i markedet og leder konstant efter nye leverandører af kvalitetsgummipads, der præsterer lige så godt som de originale.

Efter to års forskning og udvikling – og med eksperthjælp fra et malaysisk firma specialiseret i gummipads – har vi designet et omfattende sortiment af gummipads, produceret af slidstærkt kvalitetsgummi, egnet til et bredt udvalg af maskiner og udstyr. Uafhængige testresultater viser, at disse gummipads giver 52% forøget holdbarhed, sammenlignet med standard gummipads.

DuraLine Plus er præcis det produkt markedet efterspørger.

ROADLINER TYPE

Vores DuraLine Plus Roadliner gummipad er et robust, helstøbt, vulkaniseret gummipad, der er boltet direkte på stålkæden.

Den stærke indre stålkerne er specielt behandlet for at tilsikre den perfekte binding under vulkaniseringsprocessen, og er totalt indkapslet i gummi for at forhindre mulige skader på færdige overflader. Det slidstærke gummimateriale sikrer imminent udholdenhed samt konsistent brugbarhed.

Ideelle til maskiner fra 4T til 26T og dermed et bredt udvalg af arbejdsopgaver, bl.a jernbaneinfrastruktur, så kan individuelle pads hurtigt og omkostningsfrit udskiftes, således at maskinen ikke holder stille længere tid end højst nødvendigt.

CLIP-ON TYPE

DuraLine Plus Clip-On pad er designet for at lette udskiftningen og længere levetid. Med et fast beslag på den ene side, samt en sikkerhedsklemme på den anden side, er disse gummipads udviklet for at kunne efterkomme omstillingen af tungmateriel fra stålbælter til gummipads, således disse tunge maskiner kan operere på vejbaner, beton og andre færdige overflader, uden risiko for skader.

Det praktiske design sikrer at padsene passer perfekt på skoprofilen, og dermed forhindrer bevægelse både vertikalt og horisontalt og derfor også forhindrer sten og andet skidt i at sætte sig fast mellem pad og skopladen. Det faste beslag gør det hurtigt og nemt at montere disse pads, fra ydersiden af maskinen og tilmed reducerer monteringstiden med næsten 50%.

Vores sortiment omfatter en bred vifte af forskellige bredder, fra 400mm til 800mm, der passer til et bredt udvalg af stålbæltemaskiner. Dette gør DuraLine Plus til et ideelt gummipad der øger din maskines fleksibilitet og minimerer ”downtime”.

BOLT-ON TYPE

DuraLine Plus Bolt-on pad er perfekt løsning til at transformere stålbæltemaskiner, således de kører på gummipads og dermed gøre det muligt at arbejde på færdige og hårde overflader på semi permanent basis.

Denne gummipad er fastgjort til stålskopladen med fire bolte, og denne ekstremt robuste fastgørelsesmetode forhindrer, at DuraLine Plus Pad bevæger sig. Det slidstærke gummimateriale sikrer imminent udholdenhed samt konsistent brugbarhed.

DuraLine Plus Bolt-on pads er ideelle til gravemaskiner fra 4t til 26T og tilbydes i bredden 400mm til 600mm.